HTML

Aranyparti Villa-Maria apartmanok, Siófok, Balaton

Siófokon az Aranyparton, 100 méterre a vízparttól kínálunk családias hangulatú kulturált szeparált, ápolt, rendezett apartmanokat. Önellátó összkomfortos, önálló bejáratú, teraszos vagy erkélyes, kisebb és nagyobb apartmanok, kis- és nagy családok számára ideális magánszálláshelyek. Egész ház bérlésére is van lehetőség. Egész évben nyitva tartunk.

Friss topikok

Nemzetközi Művészeti Fesztivál 2012. 06.29 -07.01.

2012.06.17. 11:43 w6

A Siófoki Amatőr Művészeti Egyesület 2012-ben is megrendezi azt a művészeti fesztivált, melyben egymásra talált a folklór, a jazz, a fúvószene és a fúvószenéhez kapcsolódó mazsorett.
Siófok városának kiemelt célja, hogy minél több turista, vendég ismerje meg a Nyár fővárosa, a Balaton által nyújtott pihenés, kikapcsolódás, szórakozás, kulturális események sokszínűségét, érdekességét, forgatagát.

A tervezett program része a Guiness rekord felállítása is, melyben a résztvevő mazsorettek, a legnagyobb egyesített fúvószenekar kíséretében ugyanazt a koreográfiát táncolják. Mi szervezők úgy gondoljuk, hogy Magyarországon még erre nem volt példa, és szeretnénk, ha minél több táncos, és minél több zenész részt venne e fantasztikus programon. Teljesítés esetén névre szóló emléklappal térhet haza valamennyi résztvevő.

Tervezett program szerint péntek, szombat és vasárnap is fellépések lesznek a fesztivál és a városkülönböző helyszínein. Vasárnap felvonulás, és fesztivál gála lesz. Szabadidős programok között hajókirándulást, fürdést, múzeumlátogatást, a várossal való ismerkedést ajánljuk.

A rendezvény ideje alatt szálláshely még foglalható!

Szólj hozzá!

Címkék: balatoni szállás fesztivál program rendezvény szállás villa siófok magánszállás

A bejegyzés trackback címe:

https://villamaria.blog.hu/api/trackback/id/tr654593569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása